Profilom
English

3-16 éves korig PSO nyári tábor

Egyedi nyári tábort keresel, ahová gyermeked szívesen megy akár bejárós akár ottalvós lehetőséggel? Ahol a mindennapi programok során, szakképzett szakemberek, fejlesztő pedagógusok, programozók és óvónénik segítik gyermeked, így Te nyugodtan hátradőlhetsz és élvezheted az énidőt? Olyan tábort szeretnél, amely élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt és szórakoztatva fejleszt?

Legyen emlékezetes gyermeked nyári szünete, válaszd egyedi PSO nyári táborunkat!

 

 
Szórakoztatva fejlesztés 3-16 éves korig

A PSO tábor, 3 cég közös kooperációja, hogy olyan egyedi tábort alkossanak, ahova minden gyermek szeretne menni és a szülő is szívesen küldi őket.
A tábor célja, hogy a lehető legváltozatosabban tanítsa, mozgassa, fejlessze a gyerekeket, miközben arra nevel, hogy a tanulás, a mozgás és a csapatsport része legyen mindennapi életünknek.

 

Élmény alapú programozás: Logischool

3D-s számítógépes játékok készítése, KODU programozás, Minecraft világa, Videóvágó kurzus—igény és korosztályok szerint.

 

Feeling Center ahol az érzés:ÉRTÉK!

Sportedzők és gyógytornászok által tartott sportfoglalkozások, foci-, kosárlabda- és strandröplabda meccsek, tollaslabda, ping-pong, jóga, aerobic, táncos és futó foglalkozások, úszás a medencében, szabadtéri-játékos sportok, kidobós játékok, váltó és sorversenyek, ügyességi feladatok, koordinációt fejlesztő gyakorlatok, szinte végtelen kombinációs lehetőségek.

 

Okosító torna

Tanulási képességek fejlesztése, tanulás technika, szenzomotoros fejlesztés, egyéni és csoportos mozgásterápia, tanulási nehézségek megelőzésére szolgáló foglalkozások, gyógypedagógusok, mozgásterapeuták által tartva.

PSO tábor, ahol az élmény mellet a szórakoztatva fejlesztés is fontos!
 

IDŐPONT:
2019.07.22 - 2019.07.26

HELYSZÍN:
Sziksósfürdő Strand és Kemping
Szállás: Fa/Kő házakban 2-3 ágyas

ÁRAK:
Napközis tábor: 45.000 Ft/gyermek/hét
Ottalvós-Bentlakásos tábor: 65.000 Ft/gyermek/hét

A turnus díja nem tartalmazza a táborba való utazás és a hazautazás költségeit. A tábor díja magába foglalja az összes foglalkozás eszközeit, sportfelszerelés biztosítását, oktatást, egész napos innivalót, tízórait, ebédet és uzsonnát. (Bentlakásnál a vacsora és reggeli és a szállás árát is természetesen).

A részvételi szándékot 20.000 Ft előleg kíséretében szükséges jelezni. A teljes részvételi díjat a tábor kezdete előtt 2019.07.15 péntekig kérjük befizetni/átutalni.

Egy-egy napra is lehet csatlakozni, ez esetben a részvételi díj: 9.500 Ft/nap.

PSO tábor, ahol az élmény mellet a szórakoztatva fejlesztés is fontos!

Előregisztrációs kedvezmény - 20% (2019.06.15ig)

Testvérkedvezmény (2 testvér) - 10%

Testvérkedvezmény (3 testvér) - 15%

Csapatkedvezmény (min 4 fő) - 10%

(A kedvezmények nem összevonhatók!)

 

Jelentkezés

Napközis vagy ottalvós nyári élmény a gyerekeknek, énidő a szülőknek!
Jelentkezz táborunkra az alábbi űrlap kitöltésével vagy személyesen a Feeling Center recepcióján!

Szülő neve:*
Szülő telefonszáma:*
Szülő e-mail címe:*
Gyerek neve:*
Gyerek telefonszáma:
Gyerek kora:*
Adatvédelmi feltételek elfogadása.