Profilom
English

3D szempilla és smink

Újdonság! Curl 3D műszempilla: Intenzív mélyfekete színű pillák, melyekkel szatén-fényű hatást lehet elérni. A Premium Silk 0,10-es D ívű szálas műszempilla 100%-ban kézzel gyártott, prémium minőségű termék. Tartósabb hatás, kényelmesebb viselet!

A 3D szempilla-hosszabbítás, melyet tartós szempilla-hosszabbításként is emlegetnek, merőben eltér a műszempilláktól. Míg utóbbi esetében soros vagy tincses műszempillát rögzítened ragasztóval a szemhéjra, addig a 3D hosszabbítás során szálanként helyeznek fel újabb és újabb pillákat a már meglévőkre. A ragasztás speciális anyaggal történik, és csak a még növekedésben lévő pillák kapnak pótlást, így garantált a 3D hosszabbítás tartóssága.

Ám ahogy a műkörmöknél, úgy a hosszabbított pillák esetében is szükség van újratöltésre, mivel a szempillák természetes élettartama átlagosan 1 hónap - az időtartam természetesen egyénenként változhat -, ezután kihullanak, a rajtuk lévő pótolt pillával együtt. Lyukaktól, hézagoktól a szálak között azonban pótolt pillák mellett sem kell tartani, mivel a természetes szempillák cserélődése folyamatos. (A felhelyezett szálak pedig nem károsítják az eredeti szempillákat, mivel annyira könnyűek, hogy nem jelentenek számukra terhet.) Utántöltésre általában csak egy-másfél havonta van szükség, ha a körmödhöz és a hajadhoz hasonlóan a pilláid növekedése is átlagos gyorsasággal zajlik.

Észrevehetetlen, kényelmes, természetes - az előnyök

A 3D szempilla-hosszabbítás mellett szól, hogy az eredmény természetesen dús, szépen ívelt, hosszú szálú szempillasor - a 3D pillák esetében is lehetőség van ugyanis szín, méret és ív alapján választani -, mely kényelmes, könnyű viselet a szemhéjak számára is. Mivel a szálakat az eredeti szempillákra helyezik fel, a ragasztó nem érintkezik a bőrrel, így egészen elhanyagolható az esélye egy esetleges allergiás reakció fellépésének. Tartósságát bizonyítja, hogy a száradás után bátran sportolhatsz, úszhatsz, szaunázhatsz, nem kell attól tartanod, hogy a pillák leesnének.

Jó tudni - szempilla hosszabbítás előtt és után

A 3D hosszabbításra úgy érkezz a kozmetikushoz, hogy előtte nem használtál aznap szempillaspirált és szemfestéket. A kezelés előtti néhány napban a szempillagöndörítőt is hanyagold.

A pillák felragasztását követő 48 órában ügyelj rá, hogy ne érje víz vagy pára a pillákat, csak így tud tökéletesen megkötni a ragasztó. Ne dörzsölgesd, és ne is piszkáld. 48 óra letelte után azonban folytathatod megszokott életmódot, akár uszodába is mehetsz, nem kell attól tartanod, hogy elveszíted gyönyörűen ívelt, hosszú pilláidat.