Profilom
English

BOSU-Ball Training

 

Időpontok:

Hétfő 17.00-18.15

Szerda 17.00-18.15

 

Edző: Vera

A gerinc fiziologiás helyzetének megtartására és koordinálására ajánlott edzés. A gerincet stabilizáló izmok teljeskörű fejlesztése,megerősítése és megfelelő nyújtása,különböző eszközök használatával. (Bosu,Fit-ball,Soft-ball)

Ajánlott

 

  • ·    degenevatív gerinc probléma esetén

Teljesen ízületkímélő, kitűnő gyógytornász által tartott hatékony labdás alakformalás, kifejezetten ajánlott ülő munkát végzők, illetve hát, térd és derék problémákkal küzdők számára is. A comb, a has és a hátizmokat leghatékonyabban formáló labdás gyakorlatokkal várunk.

A BOSU napjaink egyik legujabb és legkedveltebb fitnesz eszköze, úgy néz ki mint egy nagy félbevágott labda. Első pillantásra talán furának tűnő, de mégis biztonságos, instabill alátámasztást nyújtó, strapabíró, masszív sport eszköz, amit nagyon sok módon lehet használni a fitness órákonEzen az óratipuson a FitBall labdát és a BOSU mindekét oldalát egyaránt használva, feladatoktól függöen, egyensúlyozva kell végezni gyakorlatokat.

 

 

 

Jelentkezz most!
+36 (62) 656 093
+36 (70) 414 6442
Online bejelentkezés
Tóth Veronika
Vibro Training/CARDIO-VASCULARIS , Kezdő Dance Step, Funkcionális jóga-Gerinctorna, Thermo Jóga, Infra Work, BOSU-Ball Training, Légzőtorna, Zsírégető Bosu/Obesitas