Bejelentkezés

BOSU-Training

 

BOSU-Training időpontok:

Hétfő: 17:00-18:00

Szerda: 17:00-18:00

 

Edző: Veronika

Mi az a BOSU?

Ez egy innovatív sporteszköz, amely instabil közeget biztosít a mozgáshoz. A teljes test edzésére kiválóan alkalmas. Strapabíró, masszív, biztonságos eszköz, melyen célunktól függően különböző gyakorlatokkal edzhetjük testünket. Az instabil közeg biztosítja számunkra, hogy a szokásosnál több izom bekapcsolódjon az edzésmunkába a gyakorlatok végrehajtása során, legyen az egy egyszerű guggolás vagy támasz gyakorlat. 

Használhatjuk a BOSU-t erősítésre, rehabilitációra, egyensúlyfejlesztésre, alakformálásra, állóképesség javítására, megfelelő edző vezetése és figyelme mellett a célunkat biztonságosan és könnyebben fogjuk tudni elérni.

Számtalan lehetőség rejlik ebben az egyszerűnek tűnő eszközben. Olyan mély izmokat tudunk vele megdolgoztatni, amiről a vendégek nagy része korábban nem is tudott, hogy vannak.

Egyéb eszközök használatával összekapcsolva, soha nem látott módon tudjuk megedzeni testünk izmait, az így kiváltott ingerekkel pedig koncentrációnkat.

A BOSU egészen kisgyermek kortól - idős korig használható és ajánlott. 

Gyerekeknél korrigálhatjuk vele a tartás hibákat, erősíti a szalagokat, segít a megfelelő izomfejlődésben, és nem utolsó sorban a helyes agy-izom kapcsolat kialakulásában.

Serdülőknél, kamaszoknál, fiatal felnőtteknél kardinális probléma a koncentrációs képesség hanyatlása, és a magukkal szembeni kritikus én-kép. A BOSU hatékonyan segít a kívánt forma elérésében, tartásjavításban, fogyásban, a koncentrációs képesség és a testtudat javításában.

Sportolóknál segít a kívánt sport célt elérni, az adott sport képességet fejleszteni.

Ha a fentiek alapján, úgy érzed, hogy te is szeretnél változtatni valamin, egészségesebben, fittebben, erősebben élni, akkor ne habozz, jelentkezz az órára most!

Ha még nem jártál nálunk, az első alkalomra vendégünk vagy.

Mire vársz?

Jelentkezz most!
+36 (62) 656 093
+36 (70) 414 6442
Online bejelentkezés
Tóth Veronika
Vibro Training/CARDIO-VASCULARIS , Funkcionális jóga-Gerinctorna, Thermo Jóga, Infra Work, BOSU-Training, BOSU-Ball Training, Légzőtorna, Zsírégető Bosu/Obesitas