Profilom
English

Cross Training

Stong is the new skinny.

Cross Training - Funkcionális edzés időpontok:

 Kedd: 17:00 | Csütörtök: 17:00

A  Cross Training során olyan funkcionális edzés programot kell elképzelned, mely számtalan sportág mozgáskészletéből merít, például az atlétikából, a súlyemelésből, az evezésből, az úszásból és a tornából. Cross Training edzés során nem csak egy-egy izomcsoportot, hanem az egész testet átmozgató gyakorlatokat végzel. Olyan izmokat erősít, amelyeket nem csak sportolás közben, de akár lépcsőzésnél, kisgyerek emelgetésnél, vagy házimunka közben is használsz, így a Cross Traininggel a mindennapi élet is könnyebbé válik.

A Cross Training nagy előnye a hagyományos fitness teremben végzett edzésekkel szemben az, hogy az eszközigénye igen csekély, valamint a Cross Training a szabadban is könnyedén végezhető mozgásforma. A funkcionális edzések jelentős része saját súllyal végzet gyakorlatokból épül fel, de emellett kézi súlyzókat, medicin labdát, gumikötelet, ugrókötelet, funkcionális eszközöket (TRX, fit-ball, stb) is használunk.

Legyen egyszerű köredzés, vagy páros gyakorlat a fejlődés nem marad el! Cél a Cross Training során a minél hatékonyabb és változatosabb edzés, valamint új mozgásformák megtanulása, alkalmazása. Mivel az edzések összetettségben, terjedelemben és nehézségben különbözőek, ezért minden ember számára alkalmazható.

A Cross Training-ben a szabadidő sportolótól az élsportolóig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edzésmódszert.

 

Jelentkezz most!
+36 (62) 656 093
+36 (70) 414 6442

Mit üzen az edződ?

Change your life
Gábor
Cross Training, Gyermek torna, Testébresztő , Személyi Edzés, Kis csoportos edzés