Profilom
English

Fodrászat

Képzett szakemberek segítenek kitalálni, megalkotni hogy a kedves vendégek mindig az egyéniségével és a divatirányzattal megegyező frizurát, hajszínt és a hajához a megfelelő hajápolását kapja. Trendi haj, konzervatív, hajhosszabítás, alkalmi frizura, esküvői előkészületek, bármit amit a kedves vendég szeretne!

A hagyományos eljárások mellett a fodrászok folyamatos képzésekkel biztosítják művészeti és szakmai fejlődésüket, hogy a divatirányzatok kavargó világában útmutatást adhassanak Szegeden vendégeik számára. Minden évben Londoni továbbképzés, mert a divat mindig változik.

A hajápoló rituálékkal nemcsak kényezteti ak vendégeiket, hanem elvégezik a nélkülözhetetlen fejbőr ápolást-hajkondicionálását is. A hajfürdő közben minden hajmosó szék a bokától a nyakig megmasszírozza a kedves vendéget,hogy teljes legyen az ellazulás.

A szivárvány minden színe lehetséges a Loreál és Schwarzkopf színpalettáiból. A színek legrafináltabb árnyalatait tudják a hajra varázsolni és a folyamatos hajápolási technikákkal a színek tartósságát megőrizni.

A vendégkartonok segítségével megőrizik kedvenc színeit, egy jól sikerült esküvői hajkompozíció egyedi lépéseit, emlékezetben tartják a kedvenc otthoni ápoló termékeket.

Széles palettával adnak ötleteket az esküvői frizurák elkészítéséhez. Nagy türelemmel és odaadással készítik el az esküvői próbafrizurákat, hogy e különleges napon egyénisége minél hatékonyabban kifejezésre juthasson.

Fodrászok tanácsokkal segítik vendégeiket, hogy a megfelelő  ápoló termékekkel minél hatékonyabban tudják újra formázni frizurájukat, legyenek akár otthonukban, vagy munkahelyükön.