Profilom
English

Gépi testkezelések

BIODERM


A „dépressoplastie” két megbízható technikát ötvöz: a köpölyözést és a gépi vákuumos görgős technikát. A karcsúsodás globális fogalmában e két technikának a társítása kedvez a jó eredményeknek, nevezetesen a legkeményebb lerakódásoknál.

A technika:A kerek fejek a teflon gyűrűkkel nagyon jó csúszást biztosítanak az egész test felületén, többek között a legszőrösebb részeknél is a csípés kockázata nélkül. Átlátszósága lehetőséget ad a bőrráncok és a kialakult visszeresedés ellenőrzésére. Ezek a kerek fejek a szívás segítségével bőrgyűrődést alakítanak ki, ami minden irányba elmozdítható a test bármely részén (6 különböző fejátmérő).

A fiziológiai hatások, nevezetesen az esztétikai kezeléseknél a felszíni dermaréteg általános keringési jelenségeire hatnak. A ráilleszthető masszázsfej használatának köszönhetően a Bioderm technika az arcon is használható. Ezt nevezzük Ridoplasztikának. A ráncok a bőr öregedésének valamint a fibrinolitikus jelenségeknek a következményei, amelyek a ráncok mélyét a szövetekhez erősítik.

Az arc és a nyak ér-, és nyirokcserékben nagyon gazdag területek, gyakran nem megfelelően stimuláltak. A ridoplasztika kezelés eredményei már az első kezeléstől fogva láthatók, mind esztétikai, mint a jó közérzet érzésének terén.

A készülék: A BIODERM szabad vagy programozott munkaformákat ajánl folyamatos vagy pulzáló használattal 50-től-800 mbar nyomáskülönbséggel.

Kezelési lehetőségek:

  • Testi drénezés: törzs-has, láb-combok, fenék
  • Alakformálás: derék-has, csípő, boka
  • Arckezelés: alsó és felső arcrész,lifting, ráncok
  • Hegkezelés: alsó és felső arcrész, test
  • ráncok és hegek kezelése

Ellenjavallat:

bőrdaganatok-előrehaladott gyulladásos reuma- heveny bőrbetegség-fejlődő fertőző betegségek- daganatok- rendkívüli hajszálér gyengeség.
Terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott!

CELLSONIC


Az alacsonyfrekvenciás ultrahangok egy fájdalommentes és biztonságos működés eszközei, egyesítve a drénezéssel lehetővé teszik a legmakacsabb zsírok kiválasztását.

A technika: Az alacsonyfrekvenciás ultrahangok a zsírszöveteken keresztül bejutnak, rezgő működésük meggyengíti a rostokat, amik körülzárják az elhájasodott gyököket és segítik a zsírsavak felszabadítását. Ezek a 28 és 32 KHz között rezgő és állandó formában alkalmazott alacsony frekvenciás ultrahangok egy kontakt gél közvetítésével 3 hatást gerjesztenek:

Mechanikai hatások: mikromasszázs: A szövetekben előidézett kompresszió és expanzió váltakozása (nyomáskülönbségek) a sejtek súrlódásában és „défibrosage” –ban nyilvánul meg.

Termikus hatások: az ultrahangok által közvetített energia hővé alakul és segíti az értágítást.

Biológiai hatások: termikus és mechanikai hatások következményei, az izomelernyedés, a helyi nyirok,- és érkeringés élénkítése.

A készülék: A CELLSONIC 3 mágneses erősítőn át 3 celláig tápláló 4 független generátorral van felszerelve, ami lehetővé teszi a test különböző részeinek különféle programokkal való egyidejű kezelését és tökéletesen alkalmazható kényes részeken.

Ellenjavallat: bőrsérülések (ekcéma, fejlődő bőrgyulladás…)- visszérgyulladás- mélyvénás és könnyű értrombózis, ischaemia, és az alsó végtagok artériagyulladása, csontritkulás, pace maker, terhesség, lemez és csavar protézis. Terhesség és szoptatás ideje alatt nem ajánlott!


SP3 ® ELEKTROSTIMULÁCIÓ


Az elektrostimuláció: a lényege az, hogy helyettesíti az egyén saját idegrendszerének elektromos üzeneteit egy külső generátor által ellátott impulzusokkal, amelyek azért vannak, hogy izom-összehúzódásokat idézzenek elő.
AZ SP3 egy nagyon tág munkateljesítménnyel ellátott stimulátor. A mikroprocesszorai egyidejűleg különböző stimulációs programokat kezelnek a 12 kimenten.
A használt áramtípus formájának, intenzitásának, frekvenciájának (más paraméterek között) ráilleszthetőnek kell lennie az ösztönzött izmokra és az érintett célpontokra: testi erősödés és újraformálás, a volumen és az erő fejlődése, értágítás, relaxáció.

A Használat egyszerűsége: Az SP3 a test minden területére, vagy az alkalmazás minden tipusára sajátos programmal rendelkezik. Elég a jó programot kiválasztani és szükséges intenzitási szintet a kezeléshez igazítani:

  • Sajátos fogyasztóprogramok
  • Kevert fogyasztó és izomnövelő programok
  • Minden egyes izomcsoportra sajátos programok:(fenék, hasizom, mellizmok, hát, kvadricepsz)
  • Az aktív pótlás, a volumen, a kirobbanó erő, a kitartás, az állóképesség, a bemelegítő, a relaxációs és az értágítási programok


Terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott!