Profilom
English

Kis csoportos edzés

Időpontok:

Kedd, Csütörtök  8.10, 16.00, 

Edző:Gábor

Maximum 4 fő

Nem szereted a csoportos órákat mert nem kapsz elég figyelmet?
Az utóbbi időben edzés vagy munka után fájnak az izmaid, ízületeid, vagy ingerültebb vagy?
Szeretnéd ha nagyobb lenne az állóképességed?
Ha a fentiek közül bármelyik gondolat is foglalkoztatott, gyere és próbáld ki a kiscsoportos edzésünket amit az igényeidhez alakítunk. Neked csak túl kell élned. :)

A személyi edzés hatékonysága, előnye a személyi edzésnél jóval olcsóbban.
Van aki azért választ személyi vagy kiscsoportos edzést, mert a kis létszámú órákat kedveli, vagy van egy bizonyos célja vagy van valami mozgásszervi vagy egyéb egészségügyi problémája ami nagyobb figyelmet kíván, mint amit egy csoportos foglalkozás nyújtani tud.
Kiváló lehetőség annak is aki régen vagy soha sem mozgott de tenni fittebb szeretne lenni, vagy felzárkózni egy csoportos órához.

Lehet a cél állóképesség fejlesztés, izom erősítés, szív állóképesség fejlesztés, fittségi sport, egészség helyre billentése, vagy egy alkalom (pl. „a rokonom”, „barátom” esküvőjére vagy egyéb alkalomra bele kell férnem abba a ruhába”, vagy egy fogadás)


A kis létszámnak köszönhetően nagyobb figyelem jut egy-egy vendégre és így hatékonyabban juthat közelebb célja eléréséhez. A kis létszám azt is lehetővé teszi, hogy akár mindenki különböző de személyre szabott feladatot végezzen a saját erejének és képességeinek megfelelően, de a motiváció és a biztatás hatványozott erejével.

Senkinek nem kell attól tartania, hogy esetleg feltart másokat, vagy gyengébben teljesít másokhoz képest. Mindenkinek a saját határait kell feszegetnie és ebben segítünk mi. „Csak az fejleszt ami nehéz.” És közös célunk, hogy ezeket a határokat minél messzebb toljuk.

Optimális lehet továbbá fiataloknak, időseknek, kollégáknak, barátoknak.

Bejelentkezés szükséges!

Ennél az óratípusnál az órát minimum 24 órával előtte lehet csak lemondani, ellenkező esetben levonásra kerül a bérletből!

Jelentkezz most!
+36 (62) 656 093
+36 (70) 414 6442

Mit üzen az edződ?

Gábor
Cross Training, Gyermek torna, Testébresztő , Személyi Edzés, Kis csoportos edzés