Bejelentkezés

Légy stílusos edzés közben is

Edzés közben sokan nem törődnek vele, hogy éppen milyen ruhában vannak, hiszen ilyenkor küszködnek, hogy végre tudják hajtani az egyes gyakorlatokat, izzadnak, és úgy gondolják, hogy ugyan kit izgat, hogy éppen milyen sportfelszerelésben vannak. Pedig nagyon fontos a megjelenés ilyenkor is. Természetesen nem azt mondom, hogy drága holmikat kell ilyenkor magunkra öltenünk, de fontos, hogy még torna közben is csinosak legyünk. Még akkor is, ha némi súlyfeleleggel küzdünk, hiszen éppen azért vagyunk az edzőteremben, hogy ezektől a felesleges kilóktól megszabaduljunk. A jó kinézet ösztönző hatással van ránk. Mi emberek eléggé hiúak vagyunk, és soha nem vagyunk elégedettek, szeretnénk mindig jobban és jobban kinézni.

Egy-egy nem megszokott öltözék még a napodat is feldobhatja. Válassz magadnak egy egyedi, saját stílusodnak megfelelő felsőt vagy topot. Nem a ruha teszi az embert, de sok mindent elárul rólunk, hogy mit viselünk. Ha te a virágos felsőket szereted, akkor hordj ilyen ruhákat. Az ugyanis elég szomorú, ha az edzőteremben nem mered felvállani magad. Emberek vagyunk, különféle stílussal, miért ne jelenhetnél meg az edzőteremben egy különc felsőben?

Ideje, hogy a fekete és a sötét cuccaidtól is megszabadulj. Lehet, hogy ez sokat karcsúsított rajtad, amíg volt mit takargatnod, de ha a kemény edzések meghozták a várva várt eredményeket, akkor nem kell többé sötét és bő öltözékek alatt elrejtened a testedet.

Ha a lábaid gyönyörűek és izmosak a sok izomfejlesztő gyakorlatnak, a kocogásnak vagy a guggolásoknak köszönhetően, akkor ideje otthon hagynod a legginsedet és helyette vegyél fel valami olyat, ami közel áll a szívedhez, de megmutatja azt is, hogy min dolgoztál annyit az utóbbi időben.

Még az edzőtermi ruhaviseléssel kapcsolatban is születtek tanulmányok. Egyes feltételezések szerint a fényesebb ruházat nemcsak az önbecsülést, hanem az önbizalmat is képes megnövelni. Sőt, ha valaki a kedvenc színeiben pompázó ruhákat viseli az edzőteremben, sokkal magabiztosabbnak és energikusabbnak érezheti magát, mintha olyan ruházatban edzene, amivel nem tűnik ki a tömegből. Márpedig a magabiztosság és az energia nemcsak jókedvre derít, de még a teljesítményed is fokozhatja.