Profilom
English

Milyen mozgásformákkal találkozhatsz a Feeling Centerben?

 

DINAMIKUS ALAKFORMÁLÓ ÓRA

A dinamikus alakformaló óra magába foglalja az erő- és állóképesség fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg.
Saját testsúlyos, eszközös dinamikus edzés.
Intervall jellegét tekintve nagy és mérsékelt intenzitású gyakorlatok követik egymást.
Bemelegítést követően, eszközök segítségével (step pad, súlyzó, gumikötél, kis és nagylabda) igyekszünk megdolgoztatni az összes főbb izomcsoportot, de fókuszálunk a problémás területekre (has-comb-popsi) is. Az órát azoknak ajánljuk akik a dinamikus alakformáló órákat kedvelik és szeretik a jó kis izzasztó tornát!

ZSÍRÉGETŐ, KRITIKUS RÉSZEK TORNÁJA

Az óra, amelyen kifejezetten a hölgyek által problémásnak tartott testrészeire koncentrálunk, mint a has-, comb-, farizmok. Bemelegítést követően különböző eszközök (súlyzó, gumikötél, fit ball, kislabda) segítségével megdolgoztatjuk az egyes izomcsoportokat. Koreográfia mentes, mindenki által könnyen követhető így minden korosztály számára ajánlott.Az óra felgyorsítja az anyagcserét, jelentős kalória „utánégető” hatása van, javítja az állóképességet és a vitalitást.

Ez egy könnyen követhető óra típus, de a profi edző vezetésével érezni fogod a gyakorlatok hatásait jóval az óra után is. Jó társaság, jó hangulat, profi edző, igényes környezet. Mi kell még, hogy elkezdd? Ne kifogásokat keress! Hidd el, akikkel az órán, és/vagy az öltözőben találkozni fogsz, Ők pont ugyanazért lesznek ott amiért te is. Hasonló a célotok, kortól függetlenül.

Várunk Téged is edzéseinken!