Profilom
English

3-16 éves korig PSO nyári tábor

 

https://www.delmagyar.hu/pr/szorakozva_fejleszt_a_szegedi_pso_nyari_tabor/2595764/

 

Ez PSO tábor, ami szórakoztatva fejleszt . 3 cég közös kooperációja, hogy olyan egyedi tábort alkossanak, ahova minden gyermek szeretne menni és a szülő is szívesen küldi
A tábor célja, hogy a lehető legváltozatosabban tanítsa, mozgassa, fejlessze a gyerekeket, miközben arra nevel, hogy a tanulás, a mozgás és a csapatsport része legyen mindennapi életünknek.
Programozás Logischool az élményalapú programozás: 3D-s számítógépes játékok készítése, KODU programozás, Minecraft világa, Videóvágó kurzus—igény és korosztályok szerint.
Sportolás Feeling Center ahol az érzés Érték: Sportedzők és gyógytornászok által tartott sportfoglalkozások, foci-, kosárlabda- és strandröplabda meccsek, tollas labda, ping-pong, jóga, aerobic, táncos és futó foglalkozások, úszás a medencében, szabadtéri-játékos sportok, kidobós játékok, váltó és sorversenyek, ügyességi feladatok, koordinációt fejlesztő gyakorlatok, szinte végleten kombinációs lehetőségek.
Okosítás Okosító torna: Tanulási képességek fejlesztése, tanulás technika, szenzomotoros fejlesztés, egyéni és csoportos mozgásterápia, tanulási nehézségek megelőzésére szolgáló foglalkozások, gyógypedagógusok, mozgásterapeuták által tartva.
Szeretettel várjuk 3-16 éves korig a gyermekeket a PSO nyári táborainkba!
IGEN, végre egy tábor ahova jöhet a kicsi és nagytestvér egyaránt, mert korosztálynak és igénynek megfelelően külön csoportbontásokban történnek a foglalkozások.
IDŐPONTOK:
• 1. turnus: 2019.07.22 - 2019.07.26
• 2. turnus: 2019.07.29 - 2019.08.02
HELYSZÍN: • Sziksósfürdő Strand és Kemping • Szállás: Fa/Kő házakban 2-3 ágyas
ÁRAK:
• Napközis tábor: 45.000.Ft/gyermek/hét
• Ottalvós-Bentlakásos tábor: 65.000.Ft/gyermek/hét
A turnus díja nem tartalmazza a táborba való utazás és a hazautazás költségeit. A tábor díja magába foglalja az összes foglalkozás eszközeit, sportfelszerelés biztosítását, oktatást, egész napos innivalót, tízórait, ebédet és uzsonnát. (Bentlakásnál a vacsora és reggeli és a szállás árát is természetesen) A részvételi szándékot 20.000 Ft előleg kíséretében kérjük jelezni, emailben vagy a Feeling Center recepcióján.
Előregisztrációs kedvezmény - 5% Testvér kedvezmény (2 testvér) - 10% Testvér kedvezmény (3 testvér) - 15% Csapat kedvezmény (min 4 fő) - 10%
(A kedvezmények nem összevonhatók)
A teljes részvételi díjat a tábor kezdete előtt 2019.07.15 péntekig kérjük befizetni/átutalni. Egy-egy napra is lehet csatlakozni, ez esetben a részvételi-díj: 9500.- Ft/nap.
Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken tudtok: Telefon: +36/20/9778671 (Szuck Mónika) E-mail cím: fullwondernonprofitkft@gmail.com Személyesen: 6724 Szeged, Pulcz utca 33 (Feeling Center)