Profilom
English

Vacu Step

VACU STEP tréner igazi áttörést ígér az alakformálásban. A szépítő korrekciót oly módon végzi el, hogy pozitív befolyást gyakorol a problémás (cellulitiszes) zónákra, mint pl. a has, a fenék, a csípő és a felső comb. Egyedül diéta vagy rendszeres fitness tréning után az alakproblémák gyakran megmaradnak.

A VACU STEP készülék egy vákuumkamrába helyezett elliptikus lépegető gép, melyben derékig zárt térben (vákuumban) dolgoznak a lábak és a test alsó része. A csökkentett légnyomású térben (vákuumban) csökken a combra, hasra nehezedő nyomás, az izmok könnyebben intenzívebben dolgoznak. A zsírszövetek vérellátása fokozódik, a nyirokutak kitisztulnak, a salakanyagok kioldódnak, a kalóriaégetés fokozódik, az emésztés is javul.

Az eredmények magukért beszélnek, a páciensek már az első kezelések után elmondják, hogy a VACU STEP tréningek után ébernek és frissnek érzik magukat és mindenek felett több centiméteres csökkenést tapasztalnak a hasnál, a lábnál, a fenéknél. A nagyfokú zsírégetés által szükségszerűen térfogatcsökkenés lép fel. 4-8 hetes kúra után sokan tapasztalnak több kilogrammos fogyást, illetve a problémás testrészek kerületének több centiméteres csökkenését.

Folyamatos VACU STEP tréninget feltételezve a zsír leépül, a narancsbőr fokozatosan eltűnik, a bőr feszes, üde és szép lesz.

A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek kerülésével) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).

1 zseton 10 perc

AJánlott 10percről "felmenni" 30 perc edzésre.

Bejelentkezés szükséges